Meteen naar de inhoud

Naturally Powerfull

Voeden is het lichaam voorzien van de behoeften die het nodig heeft. Dit is niet alleen wat in de voerbak ligt, maar ook de omstandigheden waarin een dier verkeerd, waar het mee in aanraking komt, wat voor psychische behoeftes het heeft enzovoorts.
Ons uitgangspunt is dat de natuur ons voorziet van al deze behoeften.
In onze omgeving hebben we nog steeds te maken met onnatuurlijke en zelfs schadelijke stoffen. Ze zitten in alledaagse producten verwerkt.
Rauwe en verse voeding is tot onze grote trots niets nieuws meer.
De rest van de omstandigheden kunnen volgens ons ideaal nog wel wat beter.

Je dier vers en natuurlijk voeren, maar wel gifdruppels moeten halen om de vlooien tegen te gaan? Zalf voorgeschreven krijgen met ingrediënten waarvan je geen idee hebt wat het is en wat het doet?

Dit kan anders.
Onze Naturally Powerfull – lijn is ontstaan om een natuurlijke optie te bieden voor verschillende behoeftes. Om onze kijk op het ‘voeden’ op alle vlakken natuurlijk en ondersteunend in te kunnen zetten.

Deze lijn bevat producten die veilig en betrouwbaar zijn voor mens en dier.
Verpakkingen waar over nagedacht zijn in het belang van de natuur.
Natuurlijke ingrediënten die op een verantwoorde manier zijn verkregen.

De producten zijn 2 jaar geleden ontstaan in onze kliniek. Na groot succes bleef de vraag toenemen, door de producten in ons assortiment op te nemen kunnen wij nu al onze verkooppunten voorzien van hoogwaardige natuurlijke producten.

Met hoogwaardig doelen wij op het feit dat wij niet bezuinigen op grondstoffen. Onze balsem bevat bijvoorbeeld geen petroleum/vaseline maar is op basis lanoline i.c.m. zuivere koudgeperste oliën (neemolie, sesamolie, rozenbottelolie) natuurzuivere bijenwas (bevat nog honing en propolis) van een vertrouwde imkerij, én zuivere therapeutische essentiële oliën. Ook het verwerkingsproces duurt langer doordat wij het zo koud mogelijk verwerken met een maximale temperatuur van 60 graden.
Kortom een potje goud!

De Flea’N’Tick-Away is een concentraat. Dit houd in dat je het zelf aanvult met water. Dit maakt het zuinig in gebruik. Een flesje van 10ML concentraat maakt 2X een fles van 250ML dus 500ML! Het bestaat uit therapeutische zuivere essentiële oliën met een natuurlijke emulgator zodat het goed mengt met water als je het schud. Het geeft hierdoor geen vetvlekken.
Wij willen door met concentraat te werken, overmatig verpakkingsgebruik tegen gaan.
Met gemiddeld gebruik zou je met 10ML concentraat een seizoen per hond kunnen doen. De 20ML concentraat is zeer geschikt voor intensiever gebruik. Onze ervaring is dat het voor jezelf ook goed werkt, onze stand op de beurs was bijvoorbeeld vrij van muggen. 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *